Advertisement

Πατερασ Βαγγελη Γιακουμακη : Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ο πατέρας του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 με τον νίκο χατζηνικολάου για τη δικαστική διαμάχη.

Πατερασ Βαγγελη Γιακουμακη : Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ο πατέρας του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 με τον νίκο χατζηνικολάου για τη δικαστική διαμάχη.. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Στις 16 μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του σπουδαστή. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που είχε πέσει θύμα bullyuing στη γαλακτοκομική σχολή ιωαννίνων κι έθεσε τέλος στη ζωή του τον φεβρουάριο του 2015. Ο βαγγέλης μαρινάκης (πειραιάς, 30 ιουλίου 1967) είναι έλληνας εφοπλιστής, επιχειρηματίας και πολιτικός.

«θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Συγκλονιστική συνέντευξη, που ραγίζει καρδιές, στη δημοσιογράφο ίνα ταράντου, παραχώρησε ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή βαγγέλη γιακουμάκη από το ρέθυμνο. Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.

ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ...
ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Στα δικαστήρια κατηγορούμενος ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη. Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμάνου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του κατάθεση έδωσε κι ένας συμφοιτητής του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος ζει πλέον στη βραζιλία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για βασανιστήρια εις βάρος. Ο τερματοφύλακας της σουντούβα, μάκης γιαννίκογλου, έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα από τη φανέλα που φορούσε για τη συγγνώμη που οφείλει η κοινωνία στους βαγγέλη γιακουμάκη, ελένη τοπαλούδη, δήμητρα της λέσβου και καρολάιν. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα. Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του βαγγέλη γιακούμακη. Για το μεγάλο παράπονο της οικογένειας του βαγγέλη γιακουμάκη, μίλησε ο πατέρας του στο zarpanews.gr.

Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.

Ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του βαγγέλη, γιώργος βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός η μαρία φρονιμάκη, μητέρα του βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη: Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες. Καθώς και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ναυτιλίας. Στην εκπομπή «μία» της τατιάνας στεφανίδου μίλησε ο πατέρας του αγοριού που έχει περιγραφεί ως ο αρχηγός της. Οψάργας σ' ονειρεύτηκα σε μυρισμένο #κήπο ένα λουλούδι μου 'δωκες, μα όλα αυτά στον ύπνο. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Η οικογένεια του βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να. Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα. Κλήση από το δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο μάρτιο. Ενώπιον του δικαστηρίου κλήθηκαν να θυμηθούν, να καταθέσουν στοιχεία και να πουν με έμφαση ότι «τέσσερα χρόνια τώρα ζουν με το γιατί… σ' αυτό γιατί ψάχνουν απάντηση». Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη εμφανώς φορτισμένος διέκοψε απευθυνόμενος προς τον καθηγητή και είπε:

Έχουμε φτάσει στην εποχή που οι σωστοί αισθάνονται λάθος. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμάνου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του κατάθεση έδωσε κι ένας συμφοιτητής του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος ζει πλέον στη βραζιλία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για βασανιστήρια εις βάρος.

Λύγισε στο μνημόσυνο ο πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Λύγισε στο μνημόσυνο ο πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη from www.tlife.gr
Στις 16 μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του σπουδαστή. Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της. Οι συντοπίτες του βαγγέλη εκφράζουν την αγωνία τους για την εξαφάνιση του. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Είναι ιδρυτής της ναυτιλιακής εταιρείας capital maritime & trading corp. «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Η οικογένεια του βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες.

Για το παιδί μου ποιος νοιάστηκε;

Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί. Έχουμε φτάσει στην εποχή που οι σωστοί αισθάνονται λάθος. «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Κλήση από το δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο μάρτιο. Ο πατέρας του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 με τον νίκο χατζηνικολάου για τη δικαστική διαμάχη. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες. Συγκλονιστική συνέντευξη, που ραγίζει καρδιές, στη δημοσιογράφο ίνα ταράντου, παραχώρησε ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή βαγγέλη γιακουμάκη από το ρέθυμνο. Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Η οικογένεια του βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να. Οψάργας σ' ονειρεύτηκα σε μυρισμένο #κήπο ένα λουλούδι μου 'δωκες, μα όλα αυτά στον ύπνο. Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη: Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά.

Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της. Καθώς και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ναυτιλίας. Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμάνου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του κατάθεση έδωσε κι ένας συμφοιτητής του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος ζει πλέον στη βραζιλία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για βασανιστήρια εις βάρος.

Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη from www.voria.gr
Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα. Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Επιβεβαιώθηκαν τα περιστατικά βίας σε βάρος του βαγγέλη!συνεχίζεται σήμερα στο μονομελές πλημμελειοδικείο ιωαννίνων η δίκη των εννέα κρητικών για την. Ο πατέρας του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 με τον νίκο χατζηνικολάου για τη δικαστική διαμάχη. Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του βαγγέλη γιακούμακη. Η υπεύθυνη της φοιτητικής εστίας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μαρία γιακουμάκη, μητέρα του βαγγέλη ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει ότι το παιδί δεν περνά καλά και έχει. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς.

Αγνοείται για 34 ημέρες ο βαγγέλης γιακουμάκης, ο 20χρονος φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής ιωαννίνων.

Η υπεύθυνη της φοιτητικής εστίας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μαρία γιακουμάκη, μητέρα του βαγγέλη ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει ότι το παιδί δεν περνά καλά και έχει. Οι συντοπίτες του βαγγέλη εκφράζουν την αγωνία τους για την εξαφάνιση του. Οι δύο από τους 3 μάρτυρες ήταν κρητικοί και είπαν μεταξύ άλλων πως οι καταστάσεις στην επίμαχη παρέα δεν ήταν τίποτα περισσότερο, από «πλάκες η πειράγματα». «όταν συνάντησα τον πατέρα του βαγγέλη γιακουμάκη σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος». Κλήση από το δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο μάρτιο. Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Pagesothercommunityθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκηvideosθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκη. Η οικογένεια του βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να. Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. «δεν ήξερα τίποτα, τα έμαθα όλα, αφού έχασα τον βαγγέλη, έχω πάει στρατό. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Στα δικαστήρια κατηγορούμενος ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη. Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της.

Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε πατερασ. Είναι ιδρυτής της ναυτιλιακής εταιρείας capital maritime & trading corp.

Posting Komentar

0 Komentar